Головна » Робоча зустріч із Заступником Міністра Іриною Запатріною

Робоча зустріч із Заступником Міністра Іриною Запатріною

20 cерпня відбулася зустріч керівника житлово-комунальних програм ГМ ОПОРА, заступника голови Спілки власників житла України Михайла Березовчука, директора Національного демократичного інституту міжнародних відносин Марти Коломиєць із заступником Міністра житлово-комунального господарства Іриною Запатріною та іншими представниками Міністерства.

Тетяна Бойко презентувала результати діяльності Коаліції громадських організацій із сприяння житлово-комунальній реформі, ознайомила із ходом кампанії громадського лобіювання законопроекту «Про ОСББ», поінформувала про діяльність Центру розвитку ОСББ у м. Києві. У свою чергу Ірина Запатріна запросила громадські організації до роботи в консультаційно-дорадчих органах МінЖКГ, зокрема до участі в експертній групі з питань підвищення енергоефективності житлових та адміністративних будівель, яку вона очолює.

Публікації та новини схожі

За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ

22.04.2012
За підтримки ОПОРИ відкрито черговий Ресурсний центр для ОСББ 19 квітня 2012 року в місті Кам`янець-Подільський урочисто відкрився Ресурсний центр підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Відкриття Центру відбулося в рамках проекту Реформа міського теплозабезпечення (USAID) та організаційної підтримки Громадянської мережі ОПОРА за сприяння міської влади, Асоціації ОСББ міста Кам`янець-Подільський.

докладніше

Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине»

07.05.2013
Конференция USAID по проекту «Реформа городского теплообеспечения в Украине» 13 мая 2013 пройдет итоговая конференция по сотрудничеству Проекта Агентства США по международному развитию (USAID) «Реформа городского теплообеспечения в Украине» с 25 городами Украины и Министерством регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

У Мінрегіоні відбулося чергове засідання Комітету галузевих реформ

21.12.2011
У Мінрегіоні відбулося чергове засідання Комітету галузевих реформ На засіданні, що відбулось 16 грудня, експерти Мінрегіону детально розглянули стан виконання Національного плану дій у поточному році та затвердили проект заходів на 2012 рік Національного плану дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

докладніше

Півмільярда гривень уже направлено на енергозбереження

05.09.2014
Півмільярда гривень уже направлено на енергозбереження Український уряд, за словами Міністра Кабінету Міністрів Остапа Семерака, забезпечив виконання програми з енергозбереження у розмірі 500 мільйонів гривень.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше