Головна » «Про затвердження Правил користування електричною енергією для населення»

«Про затвердження Правил користування електричною енергією для населення»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

16.01.2013
Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года На выполнение мероприятий по обеспечению выполнения заданий Общегосударственной программы реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2009-2014 годы и с целью мониторинга состояния реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства введена отраслевая отчетность о финансово-экономических показателей деятельности предприятий жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Новий закон — нові перспективи ОСББ

10.04.2012
Новий закон — нові перспективи ОСББ З осені 2010 року громада ОСББ з різних куточків України вимагала від влади вирішити проблеми, які «сніговим клубком» накопичувалися у тих, хто взяв відповідальність за утримання власного житла. На виконання доручення Президента Уряд підготував законопроект № 8474 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ОСББ».

докладніше

Рада спростить умови для проведення капітального ремонту та реконструкції житлових будинків

07.10.2011
Рада спростить умови для проведення капітального ремонту та реконструкції житлових будинків Учора Верховна Рада прийняла в першому читанні проект закону “Про внесення змін до статті 34 та пункту 1 Прикінцевих положень Закону “Про регулювання містобудівної діяльності”.

докладніше

Міненерговугілля: українська ГТС готова забезпечувати транзит газу до Європи

19.08.2014
Міненерговугілля: українська ГТС готова забезпечувати транзит газу до Європи З моменту припинення постачання російського газу в Україну наша держава підтвердила, що є надійними транзитером газу до Європи.

докладніше

Юридична консультація

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом

 Я представитель инициативной группы по адресу г.Киев,ул.Мишуги 12. У нас новопостроенный дом, где мы хотим создать ОСББ, но застройщик не дает нам контактных данных и заставляет нас подписывать договора с частным ЖЕКом. Мы письменно объявили, как в Администрацию Киевскую так и в районную об инициативе создать ОСББ в нашем доме, но нам не дают контактных данных совладельцев, а собрать самостоятельно не представляеться возможным так как дом без внутренних отделочных работ и отопления нет и соответственно в нем пока что идут отделочные работы и владельцев не застать. а оповестить надо всех. Как выйти из ситуации?

докладніше