Головна » Постанова КМУ «Про затвердження Типового договору про надання послуг з газопостачання та внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 1999 р. № 2246»

Постанова КМУ «Про затвердження Типового договору про надання послуг з газопостачання та внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 1999 р. № 2246»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу

08.09.2014
Через війну Україна недоотримує до 340 тис. куб. м. власного газу Втрати ПАТ «Укргазвидобування» в зоні військового конфлікту на Сході України збільшилися на 100 тис. куб. м природного газу щодоби. Про це повідомляє прес-служба компанії.

докладніше

Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года

16.01.2013
Тарифы на услуги по содержанию домов и придомовой территории по состоянию на 01.01.2013 года На выполнение мероприятий по обеспечению выполнения заданий Общегосударственной программы реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства на 2009-2014 годы и с целью мониторинга состояния реформирования и развития жилищно-коммунального хозяйства введена отраслевая отчетность о финансово-экономических показателей деятельности предприятий жилищно-коммунального хозяйства.

докладніше

Міненерговугілля: українська ГТС готова забезпечувати транзит газу до Європи

19.08.2014
Міненерговугілля: українська ГТС готова забезпечувати транзит газу до Європи З моменту припинення постачання російського газу в Україну наша держава підтвердила, що є надійними транзитером газу до Європи.

докладніше

Тарифи на послуги водовідведення по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року

30.05.2012
Тарифи на послуги водовідведення по базових підприємствах станом на 1 травня 2012 року На виконання Заходів щодо забезпечення виконання завдань Загальнодержавної програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на 2009-2014 роки та з метою моніторингу стану реформування і розвитку житлово-комунального господарства запроваджено галузеву звітність про тарифну політику підприємств житлово-комунального господарства.

докладніше

Юридична консультація

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом

 “В нашем доме, обслуживаемом ОСББ, на 1-м этаже расположен банк, который имеет счетчики: электричества, тепла, горячей и холодной воды. Водоканал заключает договор только с ОСББ и предлагает ОСББ по отдельному договору с банком получать компенсацию. Если можете, помогите пож. найти проект типового договора компенсации коммунальных услуг между ОСББ и юридическим лицом”.

докладніше

чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт

 Чи має право член ОСББ (власник однієї з квартир) виступати в акті виконаних робіт замовником робіт (прочистка каналізації, які оплачуються ОСББ?

докладніше