Головна » Постанова КМУ Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформа

Постанова КМУ Про затвердження Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформа

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Пам’яті 8474 або аналіз вето Президента

22.05.2012
Пам’яті 8474 або аналіз вето Президента Профільний Комітет Верховної Ради під час засідання 16 травня, як і очікувалося, підтримав рішення Президента поховати законопроект №8474, оскільки ймовірність зібрати потрібну кількість голосів для подолання вето прямує до нуля.

докладніше

Лифтопад в Днепропетровске

15.02.2014
Лифтопад в Днепропетровске Кажется, в Днепропетровске происходит то, о чем предупреждали и чего так боялись специалисты: истощенное до предела коммунальное хозяйство начало разрушаться на глазах.

докладніше

Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ?

09.10.2013
Чи стануть Револьверні фонди панацеєю для ОСББ? 24-26 вересня 2013 року в м. Вознесенськ, що на Миколаївщини, зібралися люди з усіх регіонів України, яким не байдужі проблеми розвитку ОСББ, для того щоб обговорити інноваційний досвід по запровадженню інструментів фінансової підтримки та стимулювання організаційного розвитку об’єднань співвласників та житлових кооперативів. Досвід презентувала Вознесенська громадська організація «Агентство економічного розвитку» якій вдалось створити місцевий Револьверний фонд підтримки ОСББ та ЖБК.

докладніше

Відповідальність по-харківськи: ремонт під'їздів - за власний кошт

11.09.2014
Відповідальність по-харківськи: ремонт під'їздів - за власний кошт Мешканці Харкова допомагають комунальникам з підготовкою своїх будинків до опалювального сезону.

докладніше

Юридична консультація

не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ)

 Керівник ЖКО стверджує, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано? В моєму місті єдине ЖКО, яке обслуговує 10 тис. абонентів. Його керівник неодноразово демонстративно заявляє, що в нашому місті не можна створювати ОСББ у тих будинках, де є так звані протирадіаційні укриття(ПРУ). Це так? В якому законі це прописано?

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ

 Чи є підгрунтя заохочення забудовника надати списки інвесторів для створення ОСББ? Чи можна самоствореному ОСББ ініціювати відміну передачі будинуку на баланс ЖЕКу?
Наразі є новобудова на стадії передачі під заселення (в КГС видають оглядові ордери).

докладніше

домовой комитет - устав и перечень правоустанавливающих документов

 Хотим создать домовой комитет. Нужен устав и перечень правоустанавливающих документов

докладніше