Головна » Наказ Мінпаливенерго України «Про затвердження Положення про проведення експертизи лічильників газу, встановлених у споживачів та призначених для обліку природного газу в побуті»

Наказ Мінпаливенерго України «Про затвердження Положення про проведення експертизи лічильників газу, встановлених у споживачів та призначених для обліку природного газу в побуті»

Прочитати на сайті Верховної Ради.

Публікації та новини схожі

Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні

31.03.2014
Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні Запрощуємо Вас на дискусію «Підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та механізми соціального захисту населення в Україні». Підвищення тарифів на природний газ призведе до ситуації, коли для чималої кількості домогосподарств в Україні суттєво зросте вартість житлово-комунальних послуг.

докладніше

Пам’яті 8474 або аналіз вето Президента

22.05.2012
Пам’яті 8474 або аналіз вето Президента Профільний Комітет Верховної Ради під час засідання 16 травня, як і очікувалося, підтримав рішення Президента поховати законопроект №8474, оскільки ймовірність зібрати потрібну кількість голосів для подолання вето прямує до нуля.

докладніше

Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС

29.08.2014
Америка готова забезпечувати вугіллям українські ТЕС Ряд американських компаній готові постачати енергетичне вугілля до України для забезпечення потреб ТЕС, доставка палива на які утруднена через зруйновану терористами інфраструктури Донбасу.

докладніше

Жахіття Житлового кодексу "воскресають"

07.10.2011
Жахіття Житлового кодексу На тлі гучного звільнення віце-прем’єр-міністра Тихонова, майже непоміченим пройшов розгляд в парламентському комітеті з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики міні-Житлового кодексу – законопроекту "Про внесення змін до Закону України "Про житлово-комунальні послуги" (автори – народні депутати Бондик, Баранов, Прутнік, Плотніков, Литвин, Крук, Харлім, Шпенів, Стельмашенко). Суть законопроекту – нав’язування керуючих компаній та позбавлення співвласників багатоквартирних будинків права голосу.

докладніше

Юридична консультація

на попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах

 Прошу вас допомогти у вирішенні дуже нагальної проблеми, яка виникла в нашому будинку. У зв’язку зі зловживаннями службовим становищем та халатним ставленням до роботи попередніми головами і сьогоднішнім головою у будинку виникла серйозна заборгованість перед кількома обслуговуючими організаціями. Зокрема, київенерго (1 млн.) та київводоканалом (майже 0,5 млн.). На попередню голову ЖБК відкрита кримінальна справа за розкрадання у особливо великих розмірах чи то за халатне ставлення до своїх обов’язків. Сьогоднішня голова спочатку взагалі не йшла на контакт з мешканцями, а тепер вирішила терміново скласти з себе всі повноваження. Будинок лишається без голови правління, а всі хто теоретично міг би замістити її не знають які наслідки це може для них мати.

докладніше

чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ

 Чи потрібно оформляти акти списання ТМЦ (фарба, сіль, лампочки, метал), чи це відносити до накладних витрат?

докладніше

соседи поставили бронированную входную дверь

 Соседи поставили бронированную входную дверь, изменив при этом направление открывания. В результате при полном ее открывании наша дверь на 30% закрывается соседней дверью, на выход остается 50-60см свободного пространства. Соответсвует ли это нормам пожарной безопасности нашей квартиры? Надо ли мне предпринимать какие-либо действия в защиту своего жилья? Куда обращаться?

докладніше

как правильно составить заявление директору водоканала

 Подскажите пожалуйста, как правильно составить заявление директору водоканала (пришел какой-то виртуальный(несуществующий) долг на воду. Оплата за воду производилась всегда регулярно по счетчику.

докладніше